Estetska Hirurgija

Savremena estetska hirurgija i moderni aparati omogućavaju nam da obavimo intervencije na licu i telu sa ciljem da postignemo potpuno prirodan izgled.

Grudi

Povećanje grudi - Implanti

Povećanje grudi predstavlja jednu od najpopularnijih i najtraženijih estetskih intervencija. Dojke za ženu predstavljaju simbol ženstvenosti i seksualnosti i nije čudno zašto je ova intervencija toliko popularna, kako kod nas tako i u svetu.

VIŠE
Povećanje grudi - masno tkivo

Povećanje grudi je izrazito popularna estetska operacija zbog potencijala da dramatično promeni izgled osobe i dovede do skladnije figure, a samim tim i do većeg samopouzdanja. Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom je revolucionarna tehnika i odlična alternativa implantatima za osobe koje žele da blago povećaju volumen svojih dojki, ili poboljšaju njihov oblik ili formu.

VIŠE
Podizanje grudi

Podizanje grudi je vrlo tražena estetska intervencija kojom se postiže mladalačka silueta i prirodan oblik punih grudi. Ova operacija pomaže ženama da vrate samopouzdanje i da se ponovo osećaju dobro u svojoj koži i odeći.

VIŠE
Smanjenje grudi

Smanjenje grudi je vrlo česta estetska operacija kod žena koje imaju neproporcionalno velike grudi koje im otežavaju svakodnevno funkcionisanje i/ili narušavaju skladan izgled tela. Pored estetskih razloga, ova vrsta operacije se sprovodi i zbog uticaja na kičmu, bolove u vratu i leđima, i uticaja na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

VIŠE

Telo

Liposukcija

Liposukcija predstavlja veoma traženu intervenciju kojom se višak masnog tkiva može otkloniti i eventualno primeniti na nekom drugom delu tela - fat grafting. Ovo svakako nije metoda mršavljenja, već lokalizovanog uklanjanja masnog tkiva sa specifičnih zona.

VIŠE
Abdominoplastika

Opuštena koža na stomaku i neestetski izgled abdomena značajno utiču na samopouzdanje, a često su izvor stida i frustracije. Kako mršavljenje i druge prirodne metode ne mogu da reše ovaj problem, mnoge osobe se odlučuju na abdominoplastiku koja pruža sjajne rezultate i drastičnu promenu izgleda stomaka.

VIŠE
Brahioplastika

Opuštena koža i višak masnog tkiva u predelu nadlaktice narušava skladan izgled tela i može predstavljati estetski problem koji narušava samopouzdanje. Brahioplastika pruža sjajne rezultate u korekciji konture gornjeg dela ruku, kada vezbanje I druge neinvazivne procedure nemaju rezultata. Naročito je korisna kod velikog gubitka težine, kada zaostaje opuštena koža na ovoj regiji tela.

VIŠE

Lice

Facelift

Facelift je sigurno intervencija koja se smatra sinonimom za estetsku hirurgiju i često je tema nagađanja da li je neka poznata ličnost uradila baš ovu intervenciju. To je intervencija koja “briše godine” i daje veliku transformaciju licu.

VIŠE
Kapci

Zatezanje kapaka je hirurška procedura na licu koja obezbeđuje možda i najbolje efekte u podmlađivanju lica, a smatra se ne tako invazivnom intervencijom. Ovom relativno malom procedurom lice dobija na svežini jer se vraća jedrina očima, a pogled postaje svežiji i otvoreniji. Takođe se otklanjaju i bore oko očiju. Neki od naših najzadovoljnijih pacijenata su obavili upravo ovu intervenciju.

VIŠE
Uši

Korekcija ušiju predstavlja hiruršku intervenciju koja poboljšava estetski izgled ušiju i ubraja se među najčešće zahvate u estetskoj hirurgiji. Ova intervencija daje vrlo uspešne rezultate, te ima potencijal da učini pozitivnu transformaciju na vašem licu i utiče na povećano samopouzdanje.

VIŠE
Vrat

Vrat je često, uz šake prvi deo tela koji pokazuje znake starenja. Zatezanje kože vrata dramatično poboljšava izgled ove regije, popravlja tonus kože i vraća glatku, mladalačku konturu.

VIŠE
Estetska Hirurgija

Savremena estetska hirurgija i moderni aparati omogućavaju nam da obavimo intervencije na licu i telu sa ciljem da postignemo potpuno prirodan izgled.

VIŠE
Transplantacija kose

Sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju opadanja kose kao i transplantaciji kose, naši stručnjaci su lideri ne samo u Srbiji, već i u svetu.

VIŠE
Hirurgija šake

Povrede i deformiteti šake zahtevaju detaljnu dijagnostiku pre odluke o hirurškom lečenju.

VIŠE
Plastična hirurgija

Rekonstruktivne procedure mogu dodatno poboljšati izgled ožiljaka i drugih defekata na licu i telu.

VIŠE
Regenerativna medicina

Ova nova, a veoma popularna grana medicine nam omogućava da primenimo regenerativne metode u različitim indikacijama, naročito u rejuvenaciji kože i kose.

VIŠE
Telemedicina

Konektujte se sa svetskim stručnjacima putem telemedicine iz svog doma.

VIŠE