Regenerativna medicina

Ova nova, a veoma popularna grana medicine nam omogućava da primenimo regenerativne metode u različitim indikacijama, naročito u rejuvenaciji kože i kose.

Intervencije

PRP terapija

PRP terapija je revolucionarna prirodna metoda podmlađivanja kože koja je stekla veliku popularnost poslednjih godina zbog svoje efikasnosti, bezbednosti i minimalnog oporavka. U pitanju je vrlo potentna regenerativna terapija kojom se bez operativnog zahvata postiže relativno dugotrajna revitalizacija i mladalački izgled kože.

VIŠE
Nano fat grafting

Korišćenje vlastitog masnog tkiva kako bi se eliminisale bore na licu i povratile mladalačke konture je inovativan i izuzetno efikasan pristup u borbi protiv prvih znakova starenja. Ova procedura omogućava da se sopstvenim masnim tkivom pokrenu procesi regeneracije drugoh tkiva, narocite koze. Nanofat grafting se moze koristiti I u korekciji oziljaka, opekotina I poboljsanju izgleda strija.

VIŠE
Mikroneedling

Mikroneedling je revolucionarna i potentna kozmetička procedura koja je poslednjih godina postala vrlo popularna jer uspešno tretira čitav niz problema kože, kao što su smanjenje bora, strija i ožiljaka, i poboljšanje teksture i kvaliteta kože uopšte, a ima primenu i kod lečenja opadanja kose.

VIŠE
Estetska Hirurgija

Savremena estetska hirurgija i moderni aparati omogućavaju nam da obavimo intervencije na licu i telu sa ciljem da postignemo potpuno prirodan izgled.

VIŠE
Transplantacija kose

Sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju opadanja kose kao i transplantaciji kose, naši stručnjaci su lideri ne samo u Srbiji, već i u svetu.

VIŠE
Hirurgija šake

Povrede i deformiteti šake zahtevaju detaljnu dijagnostiku pre odluke o hirurškom lečenju.

VIŠE
Plastična hirurgija

Rekonstruktivne procedure mogu dodatno poboljšati izgled ožiljaka i drugih defekata na licu i telu.

VIŠE
Regenerativna medicina

Ova nova, a veoma popularna grana medicine nam omogućava da primenimo regenerativne metode u različitim indikacijama, naročito u rejuvenaciji kože i kose.

VIŠE
Telemedicina

Konektujte se sa svetskim stručnjacima putem telemedicine iz svog doma.

VIŠE