Telemedicina

Savremena tehnologija nam omogućava da određene savete lekara dobijete evaluacijom putem video poziva. Novi načini komunikacije (viber, whatsapp, skype, face-time) pružaju brojne mogućnosti da se konektujete sa našim lekarima. Pravilnom evaluacijom i otvorenom komunikacijom, lekar može odrediti neophodnu terapiju ili hirurški zahvat. Ukoliko je potrebna neka dodatna dijagnostika poput laboratorijskih analiza, rendgen ili CT snimaka, pacijent ce ih dostaviti našim stručnjacima. Na ovaj način možete dobiti stručno mišljenje bez dolaska u ordinaciju što se pokazalo veoma praktičnim i efikasnim u doba pandemije. Takođe, možete stupiti u kontakt sa eminentnim stručnjacima iz sveta.

Naši stručnjaciDr Gorana Kuka


Dr Gorana Kuka Epstein je specijalista plastične hirurgije i osnivač ordinacije Divina. Pored ordinacije u Beogradu, stručni je konsultant u dve ordinacije u Americi. Osnivač je jedinstvenog trening programa za obuku lekare koji zele da se bave transplantacijom kose.
www.drgoranakuka.com


Dr Jeffrey EpsteinDr Jeffrey Epstein je specijalista otorinolaringologije sa subspecijalizacijom plastične hirurgije lica. Profesor je na Univerzitetu u Majamiju i direktor je jedne od najuspešnijih klinika za plastičnu hirurgiju u Majamiju. Njegova ekspertiza je transplantacija kose i estetske operacije na licu.
www.jeffreyepstein.com

Estetska Hirurgija

Savremena estetska hirurgija i moderni aparati omogućavaju nam da obavimo intervencije na licu i telu sa ciljem da postignemo potpuno prirodan izgled.

VIŠE
Transplantacija kose

Sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju opadanja kose kao i transplantaciji kose, naši stručnjaci su lideri ne samo u Srbiji, već i u svetu.

VIŠE
Hirurgija šake

Povrede i deformiteti šake zahtevaju detaljnu dijagnostiku pre odluke o hirurškom lečenju.

VIŠE
Plastična hirurgija

Rekonstruktivne procedure mogu dodatno poboljšati izgled ožiljaka i drugih defekata na licu i telu.

VIŠE
Regenerativna medicina

Ova nova, a veoma popularna grana medicine nam omogućava da primenimo regenerativne metode u različitim indikacijama, naročito u rejuvenaciji kože i kose.

VIŠE
Telemedicina

Konektujte se sa svetskim stručnjacima putem telemedicine iz svog doma.

VIŠE