Transplantacija kose

Sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju opadanja kose kao i transplantaciji kose, naši stručnjaci su lideri ne samo u Srbiji, već i u svetu.

Transplantacija kose - intervencije

Transplantacija kose

Transplantacija kose predstavlja najčešću operaciju na licu koju muškarci obavljaju. Ona se može obaviti i kod žena, nakon detaljnog utvrđivanja uzroka opadanja kose. Najpoznatija tehnika transplantacije kose naziva se FUE (Follicular Unit Excision) koja opisuje zapravo kako se dlaka uzima sa davajuće regije.

VIŠE
Transplantacija obrva

Obrve su važan estetski deo lica koji naglašava njegove crte i daje mu karakter, ali ucestvuju i u pokazivanju emocija. Nedostatak dlačica u ovoj regiji može da naruši i potpuno izmeni izraz lica. Transplantacija obrva je brzo postala veoma popularna estetska intervencija jer omogućava da se na prirodan način nadoknadi manjak dlačica u regiji obrva vraćajući licu skladan izgled.

VIŠE
Skraćivanje čela

Ukoliko je čelo nesrazmerno u odnosu na ostale delove lica ono u velikoj meri doprinosi narušavanju idealnih proporcija i izgleda lica. Visoko čelo uglavnom predstavlja genetski visoko postavljenu liniju kose, posledicu intenzivnog opadanja kose, trakcione alopecije ili frontalne fibrozirajuce alopecije. Hirurško pomeranje prednje linije kose, odnosno skraćivanje čela idealno je rešenje kod pacijenata koji imaju visoko postavljeno čelo, a ne zele da obave transplantaciju ili ona iz nekog razloga nije moguca.

VIŠE
Lečenje opadanja kose

Zdrava i negovana kosa predstavlja prioritet kada je fizički izgled u pitanju, a može se reći i da je ogledalo zdravlja. Gubitak kose podjednako muči i žene i muškarce, a kako živimo u stresnom, savremenom dobu, ovaj izazov je sve zastupljeniji. Pravilna dijagnostika i adekvatno lečenje opadanja kose mogu povratiti stari sjaj i učiniti je ponovo bujnom i zdravom.

VIŠE
Genetsko testiranje

Personalizovana medicina i terapija prilagođena pacijentu su budućnost medicine. Tretman opadanja kose ide u korak sa vremenom, te je cilj genetskog testiranja lečenje u skladu sa individualnim karakteristikama pacijenta. Kako ovakav personalizovan pristup osigurava najdelotvorniji tretman gubitka kose ne iznenađuje porast njegove popularnosti.

VIŠE
Estetska Hirurgija

Savremena estetska hirurgija i moderni aparati omogućavaju nam da obavimo intervencije na licu i telu sa ciljem da postignemo potpuno prirodan izgled.

VIŠE
Transplantacija kose

Sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju opadanja kose kao i transplantaciji kose, naši stručnjaci su lideri ne samo u Srbiji, već i u svetu.

VIŠE
Hirurgija šake

Povrede i deformiteti šake zahtevaju detaljnu dijagnostiku pre odluke o hirurškom lečenju.

VIŠE
Plastična hirurgija

Rekonstruktivne procedure mogu dodatno poboljšati izgled ožiljaka i drugih defekata na licu i telu.

VIŠE
Regenerativna medicina

Ova nova, a veoma popularna grana medicine nam omogućava da primenimo regenerativne metode u različitim indikacijama, naročito u rejuvenaciji kože i kose.

VIŠE
Telemedicina

Konektujte se sa svetskim stručnjacima putem telemedicine iz svog doma.

VIŠE